Orman'dan Trabzonspor'a yanıt!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, ilk hafta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla Süper Lig’in uzun bir aradan sonra derbiyle başlayacağına değinerek yaptığı çağrı, Beşiktaş cephesinden yanıt buldu ve iki kulüp arasında dostluk rüzgarları es

Orman'dan Trabzonspor'a yanıt!


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, ilk hafta oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla Süper Lig’in uzun bir aradan sonra derbiyle başlayacağına değinerek yaptığı çağrı, Beşiktaş cephesinden yanıt buldu ve iki kulüp arasında dostluk rüzgarları esti.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kulübün internet sitesinden Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Fededasyonu ve Beşiktaş kulübüne yaptığı “Gelin maçın oynanacağı stadı her iki takım taraftarlarına eşit sayıda açalım ve tüm Dünya’ya sporun keyifli ve insani yönünü gösterelim. Kaybedenin, kazananı tebrik ettiği bir anlayışın kazanılması adına ilk adımı atalım”çağrısına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olumlu karşılık verdi.

Fikret Orman, “Trabzonspor’a uygulamalar dahilinde 4 bin bileti veririm. Trabzonspor beş bin altı bin bilet isterse onu da veririm. Ama bunun karşılığında ben de Trabzon’daki maçta aynısını onlardan beklerim” dedi.

Fikret Orman’ın bu açıklamaları üzerine İbrahim Hacıosmanoğlu, “Biz dostluk ve kardeşlik istiyoruz. Biz de onların verdikleri kadar vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler