Orman şike süreci ile ilgili konuştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dostluğun ve sporun güzel taraflarının öne çıkarılması, spor adamlarının da buna özen göstermesi gerektiğini söyledi.Orman, Eskişehirspor-Beşiktaş maçını izlemek için geldiği kentte, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet At

Orman şike süreci ile ilgili konuştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dostluğun ve sporun güzel taraflarının öne çıkarılması, spor adamlarının da buna özen göstermesi gerektiğini söyledi.

Orman, Eskişehirspor-Beşiktaş maçını izlemek için geldiği kentte, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, rakip kim olursa olsun her maçta sahaya galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Eskişehirspor maçından da üç puan hedeflediklerini aktaran Orman, Beşiktaş camiasından yetişen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise Eskişehirspor'da da sevilmesinin kendilerine gurur verdiğini dile getirdi. Beşiktaş camiasından yetişen hocalarla gurur duyduklarını vurgulayan Orman, sahada sadece futbolun konuşulduğu, dış etmenlerin, hakem hatalarının olmadığı, hak edenin kazandığı maç oynanmasını diledi.

Orman, Eskişehir'de güzel bir maç seyretme temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Futbol bu. Dostluğun ve sporun güzel taraflarının öne çıkarılması, bizim spor adamlarının buna özen göstermesi lazım. Yoksa bu kadar insanların ilgi duyduğu şeyler, şike süreçleriyle, taraftar olaylarıyla insanları soğutuyor. Kimse ilgi, alaka göstermek istemiyor. Toplumun ilgisinin artması, futbolun ekonomisini de büyüten bir şey."

Ataç da Orman'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor