Orhan Çıkrıkçı Trabzonspor’da

 Trabzonspor’da Giray Bulak’ın Genel Menejerlik görevine getirilmesinin ardından izleme komitesinde beklenen değişikliklerde yapılmaya başlandı.  Giray Bulak’ın Trabzonspor takımında Genel Menejerlik görevine getirilmesinden sonra Bulak izleme komitesinde

Orhan Çıkrıkçı Trabzonspor’da

 

Trabzonspor’da Giray Bulak’ın Genel Menejerlik görevine getirilmesinin ardından izleme komitesinde beklenen değişikliklerde yapılmaya başlandı. 

 

Giray Bulak’ın Trabzonspor takımında Genel Menejerlik görevine getirilmesinden sonra Bulak izleme komitesinde kendi ekibini de kurmaya başladı.

 

Uzun süreden beri Giray Bulak’ın yardımcı antrenörlüğü görevini üstelenen Trabzonspor’un “Rüzgârın Oğlu” lakaplı eski futbolcusu Orhan Çıkrıkçı Bulak’ın futbolcu izleme ekibinde yer alacak.

 

Genel menejer  Giray  Bulak Çıkrıkcı’nın yanı sıra iyi derecede İspanyolca bilen bir teknik adamı daha izleme komitesine katmak için görüşmelere başladı.

 

Bulak izleme komitesinden  haklarında olumlu rapor gelen ve alınması düşünülen isimlerdeki son kararı, bizzat oyuncuyu kendi bir kez daha izleyerek karar verecek .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor