'Ordu'ya Ordulu sahip çıkmadı

 Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen tarafından oluşturulan 50 Milyon Liralık takıma, Ordu şehrinden sadece 18 firma, 1 Milyon 200 bin lira ile destek oldu. 5 Milyon Euro sadece bonservislere ödeyen Orduspor, şehirden reklam ve kombine konusunda uzun sür

'Ordu'ya Ordulu sahip çıkmadı

 

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen tarafından oluşturulan 50 Milyon Liralık takıma, Ordu şehrinden sadece 18 firma, 1 Milyon 200 bin lira ile destek oldu.
 
5 Milyon Euro sadece bonservislere ödeyen Orduspor, şehirden reklam ve kombine konusunda uzun süreden bu yana destek istiyordu. Orduspor Kulübü tarafından açıklanan reklam ve kombine bilet satışları için şehirden ciddi bir yardımın alınmadığını gösterdi.
 
Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Servet Şahin başta olmak üzere sanayi kuruluşlarından destek gelmedi. Türkiye'nin bir çok şehri, Süper lig için yanıp tutuşurken, Orduspor'a şehirden destek gelmemesi dikkat çekti. Açıklanan listede, Ordu’da söz sahibi bazı firmalar ise hiç yer almadı.
 
TÜRKMEN, NE SÖZ VERDİYSE YERİNE GETİRDİ
Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, sözlerini bir bir yerine getirdi. Öncelikle 26 yıl sonra Orduspor'u Süper lige çıkarttı. Ardından ise Dünya'nın sayılı Teknik Direktörlerinden Hector Cuper ile anlaşarak takımın başına getirdi. Cuper'in gelmesi ile İspanya La LigA'dan oyuncuların transferini gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar ile Orduspor, ligin ses getiren bir takımı oldu.
 
TÜRKMEN HERŞEYE RAĞMEN TEŞEKKÜR ETTİ
Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, 2012-2013 sezonunda Orduspor'a reklam ve destek veren firmaları açıklayarak, yardımlarından dolayı teşekkür etti.
Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, "Orduspor'a yeni sezonda destek verenlere teşekkür ediyorum. Daha önce destek verenleri yayınlayacağımızı söylemiştik. Bugün itibari ile reklam verip kombine desteği veren firmalarımızı liste halinde sunuyoruz. Orduspor hedefi Avrupa olan bir kulüptür. Bu hedefi başarmak için çok iyi bir ekip kurduk. Bunun gerçekleşmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."dedi.
 
2012-2013 SEZONU DESTEK VEREN 18 KURULUŞ
Aktaş Pide : 42 bin 372 lira, 
Altaş Yağ A.Ş. : 68 bin 864 lira, 
Anemon Otel : 50 bin lira, 
Ankamar Grup : 16 bin 949 lira, 
Çamsan-Poyraz A.Ş. : 100 bin lira, 
Çebi Fındık : 42 bin 372 lira, 
Dilara Çiçekçilik : 10 bin lira, 
Gesan Yatırım : 58 bin 542 lira, 
Gürses Madencilik : 66 bin 864 lira, 
Gürsoy Fındık : 60 bin lira, 
İdeal Alış-veriş merkezi : 10 bin lira, 
Karadeniz Tüpgaz : 49 bin 135 lira, 
Kutluca hazır Yemek : 8 bin 742 lira, 
Levent Kuyumculuk : 42 bin 372 lira, 
Poyraz-Poyraz Fındık : 140 bin 388 lira, 
Sanset Gıda : 350 bin lira, 
Şenocak Gıda : 50 bin lira, 
Unpam Unlu Mamuller : 48 bin 245 lira
 
Toplamda ise 1 Milyon 214 bin 851 lira destek alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor