Orduspor'un pilotu geldi

Orduspor'un yeni teknik direktörü Hector Cuper'ı taşıyan uçak, İstanbul'a indi.

Orduspor'un pilotu geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un anlaşmaya vardığı ünlü teknik direktör Hektor Cuper, İstanbul'a geldi.

Roma'dan gelen Cuper'i, Atatürk Havalimanı'nda Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen karşıladı.

Cuper, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''Memnunuz, çok istekliyiz. Benim yardımcılarım takımla birlikte çoktan çalışmaya başladı. Sadece eksik olan bendim ve çalışmaya geldim. Çalışıp, başaracağız. Hedefimiz kazanmak'' dedi.

Daha önce Türk futbolcular Emre ve Okan ile birlikte Inter de çalıştığının hatırlatılması üzerine Cuper, ''İkisi de çok iyi oyuncuydu. Çok iyi insanlardı. Çok iyi insan olmak da önemli bu işte''şeklinde konuştu.

Orduspor Kulüp Başkanı Türkmen ise, Cuper gibi bir dünya markasını Türkiye'ye ve Ordu'ya getirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Birlikte çok büyük başarılara imza atacaklarını dile getiren Türkmen, ''Hektor Cuper'in değerini Türkiye'nin bilmesi gerekiyor. Biz bileceğiz. Orduspor olarak böyle bir ismi Türkiye'ye getirdiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz başarmak ve Orduspor'u Avrupa'ya götürmek olacak'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler