Orduspor'un Kampı Sona Erdi

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Orduspor'un 15 gündür Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdürdüğü kamp sona erdi. 3 gün sonra başlayacak Nevşehir kampı öncesi futbolculara 3 gün izin verildi.Transfer döneminde teknik direktör Suat Kaya'yı takımın başına getiren

Orduspor'un Kampı Sona Erdi

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Orduspor'un 15 gündür Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdürdüğü kamp sona erdi. 3 gün sonra başlayacak Nevşehir kampı öncesi futbolculara 3 gün izin verildi.

Transfer döneminde teknik direktör Suat Kaya'yı takımın başına getiren ve adeta yeni bir takım kuran Orduspor, Bolu kampında yaptığı 6 maçtan 5 yenilgi 1 galibiyet alabildi.

Gerede'de yaptığı maçlarda sadece Eyüpspor'u 3-2 yenen Orduspor, Çanakkale Dardanel'e 2-1, Boluspor'a 1-0, Etimesgut Şekerspor'a 1-0, Diyarbakır DİSKİspor'a 1-0 ve Sakaryaspor'a 3-1 yenildi. Bolu kampını sona erdiren mor-beyazlı takım, 9 Ağustos'ta 15 günlük Nevşehir kampı ile lige hazır hale gelecek.

Orduspor Teknik Direktörü Suat Kaya, alınan sonuçların kimseyi yanıltmamasını söyledi. Transferlerle adeta yeni bir takım kurduklarını ve bu takımın kaynaşmasının biraz zaman alabileceğini belirten Kaya, "Takım şu an kaynaşma döneminde. Takım dokusunu ve oyun anlayışını yerleştiriyoruz. Bolu kampında eksikliklerimizi gördük. Nevşehir kampı ile lige hazır hale geleceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor