Orduspor'un İspanyolu açıklama yaptı

Orduspor'un İspanyol defans oyuncusu Agustin Garcia İniguez, "Ligde geride kalan 7 haftada ortaya koyduğumuz performansı devam ettirmek istiyoruz" dedi.Mor-beyazlı ekibin, sezon başında İspanya'nın Alcorcon AD takımından transfer ettiği Garcia, yaptığı aç

Orduspor'un İspanyolu açıklama yaptı

Orduspor'un İspanyol defans oyuncusu Agustin Garcia İniguez, "Ligde geride kalan 7 haftada ortaya koyduğumuz performansı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Mor-beyazlı ekibin, sezon başında İspanya'nın Alcorcon AD takımından transfer ettiği Garcia, yaptığı açıklamada, ligde namağlup unvanını taşıyan tek takım oldukları için mutlu olduğunu söyledi.
 
Türkiye'de takımlar arasında çekişme ve sürekli bir yarış halinin var olduğunu ifade eden Garcia, şunları kaydetti:
 
"Ligde geride kalan 7 haftada ortaya koyduğumuz performansı devam etmek istiyoruz. Kaybetmemek güzel bir şey, hiç kaybetmek istemiyoruz.
 
Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Tabi ki ligin daha 7 haftası geride kaldı ve lig uzun bir maraton. Türkiye ligine baktığımızda gerçekten çekişmenin ve birbirine yakın puanlarda olan takımların olduğu bir lig. Takımlar sürekli bir yarış içerisinde. 
 
Umarım hiç kaybetmeyiz. Kaybedersek de yine takım olarak birbirimize daha yakın ve daha istekli olarak çalışmalarımıza devam etmemiz lazım."
 
Sanica Boru Elazığspor maçı için çalıştıklarını ve bu karşılaşmanın zor olabileceğini belirten Garcia, "Elazığspor'da birçok değişiklik oldu.
 
Takıma yeni bir hoca geldi. Yeni hocayla birlikte takıma yeni fikirler gelmiş olabilir ve yeni mantalite de yerleşmiş olabilir. Bu anlamda maç bizim için zor olabilir.
 
Çünkü bu maçta tüm futbolcular, yeni hocaya karşı kendini daha çok göstermek isteyeceklerdir. Biz de bu sezon evimizde maç kaybetmedik. Bunu devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.
 
-"Onunla çalışmak bana büyük bir onur ve gurur yaşatıyor"-
Garcia, teknik direktör Hector Cuper'in kendilerine deneyimlerinden her gün yeni şeyler aktardığını anlatarak, "Futbol dünyasında tanınan bir teknik direktör. Bütün bildiğini de takıma aktarıyor.
 
Onunla çalışmak bana büyük bir onur ve gurur yaşatıyor. Çünkü kendisinden her gün yeni birçok şey öğreniyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Türk kültürünün farklı olduğunu ancak Türkiye'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Garcia, şöyle devam etti:
 
"Türk kültürü İspanyol kültürüne göre oldukça farklı. Türkiye'deki insanlar, inanç, yemek kültürü ve yaşam tarzı bana farklı geldi. Ama bu duruma yavaş yavaş alışıyorum. Zaten hepimiz burada birbirimize yardım ediyoruz. Bu açıdan da burada olmaktan dolayı çok mutluyum."
 
Türkiye'de kendisi ile aynı mevki de oynayan oyuncular arasında Galatasaray'dan Cris'i beğendiğini kaydeden Garcia, "Diğer takımlara baktığımızda Trabzonspor'un stoper oyuncuları gerçekten iyi oyuncular" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor