Orduspor'un hocası rötar yaptı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı ilk maçında 26 yıl aradan sonra ilk kez kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Orduspor, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki çalışmalarına başladı. Mor beyazlı ekibi Hector Cuper'ın yardımcısı Angel Puebla çalıştı

Orduspor'un hocası rötar yaptı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı ilk maçında 26 yıl aradan sonra ilk kez kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Orduspor, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki çalışmalarına başladı. Mor beyazlı ekibi Hector Cuper'ın yardımcısı Angel Puebla çalıştırdı.

Orduspor'un ikinci yarı için ilk hazırlığında takımla sezon sonuna kadar anlaşan Trabzonspor'dan Eren Albayrak ve Kayserispor'dan Ömer Alp Kulga da katıldı. Takımda sakatlığı devam eden Sedat, Selçuk, Fatih Tekke ve Numan katılmadı. Isınma ve kondisyon ağırlıklı olarak gerçekleştirilen ilk idman, yaklaşık 1 saat sürdü. Angel Puebla, Teknik Direktör Cuper gelmeden gazetecilere açıklama yapmaktan kaçınırken, Orduspor Genel Menajeri Arhan Akün ilk idmanla ilgili olarak, "Gördüğünüz gibi hazırlıklarımız bu akşamdan itibaren başladı. Hocamız soyunma odasında futbolcularımızla hem tanışma, hem de antremanların nasıl geçeceğini anlatmak için küçük bir konuşma yaptı. Biz de arkadaşlara başarılar diledik ve ikinci yarıya böylece başladık. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

CUPER, 3 GÜN SONRA ORDU'DA

Orduspor Genel Menajeri Arhan Akün Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper'in 3 gün sonra takımın başına geçeceğinin altını çizerek, "3 günlük bir süreç daha var. Kendisi şu anda çalışıyor bizim için. Yarın bir hocamız daha gelecek. Şuanki hocamız kondisyoner. Yarın gelecek olan hocamız da taktiksel alandaki yardımcısı. O da aramıza katılacak, 3 gün sonra da Cuper takımın başına geçecek. Cuper, Fenerbahçe maçına da Orduspor'un başında çıkacak" dedi.

Akün, Fenerbahçe maçının ilk idmanında iki yeni ismin daha mor beyazlı renklere katıldığını belirterek, "İki arkadaşımız daha katıldı aramıza. Ömer Alp Kulga ve Eren Albayrak. Onlar da aramızda. İkisi de genç ve gelecek vaat eden oyuncular. Önümüzdeki günlerde yeni arkadaşlar da katılacak ve yolumuza devam edeceğiz. Gosso da, Fenerbahçe maçından sonra da ülkesinin milli maçına katılmak için Ordu'dan ayrılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor