Orduspor'un hedefindeki 3 adam

Son haftalarda gelen başarısız sonuçların ardından yönetime istifasını sunan teknik direktör Metin Diyadin'in yerine Orduspor arayışlara başladı.Orduspor'da, üst üste gelen kötü sonuçların ardından görevinden istifa eden Metin Diyadin'in yerine teknik dir

Orduspor'un hedefindeki 3 adam

Son haftalarda gelen başarısız sonuçların ardından yönetime istifasını sunan teknik direktör Metin Diyadin'in yerine Orduspor arayışlara başladı.

Orduspor'da, üst üste gelen kötü sonuçların ardından görevinden istifa eden Metin Diyadin'in yerine teknik direktör arayışları başladı.

Son haftalarda üst üste alınan kötü sonuçların ardından yönetim ile görüşen teknik direktör Metin Diyadin, takımın önünü açmak adına görevinden istifa etmiş, yönetim de tecrübeli teknik adamın bu isteğini kabul etmişti.

Teknik direktör arayışlarına başlayan Orduspor da öne çıkan isimler arasında geçtiğimiz hafta Ümit Milli Takım Teknik Direktörüğü görevinden istifa eden Raşit Çetiner, Ankaragücü ile yollarını ayıran Ziya Doğan ve teknik direktör Hikmet Karaman yer alıyor.

Bu arada Metin Diyadin'in bugün saat 15.00'te kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek istifa nedenlerini açıklayacağı belirtildi.

Öte yandan Orduspor Yönetimi'nin, cuma günü oynanacak Galatasaray maçına yeni teknik direktörü ile çıkmak istediği öğrenildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor