Orduspor'u İspanyol ateşi saracak

Karadeniz ekibi; Getafe'den Michel ve Pedro Rios, Granada'dan Abel Gomez ve Inigo Lopez ile anlaşmaya vardı. S.Gijon'lu Eguren için de olumlu sonuç alındı Süper Lig'de geçen sezon Arjantinli çalıştırıcı Hector Cuper'in göreve gelmesiyle büyük bir çıkış ya

Orduspor'u İspanyol ateşi saracak

Karadeniz ekibi; Getafe'den Michel ve Pedro Rios, Granada'dan Abel Gomez ve Inigo Lopez ile anlaşmaya vardı. S.Gijon'lu Eguren için de olumlu sonuç alındı

 

Süper Lig'de geçen sezon Arjantinli çalıştırıcı Hector Cuper'in göreve gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayan ve Spor Toto Kupası'nda final oynayan Orduspor, yeni sezon öncesi transferde rotasını İspanya Ligi'ne çevirdi.

 

Cuper'in girişimleri ile La Liga'dan pek çok oyuncunun Orduspor'un yaptığı teklifi kabul ettiği dile getirildi. Karadeniz ekibi ilk etapta Getafe ve Granada takımlarına yönelerek, bu iki ekipten oyuncularla anlaşmalar yaptı.

 

MİCHEL, PEDRO RİOS, GOMEZ, INİGO LOPEZ

Orduspor'un, Getafe'nin ön liberosu Michel ve sağ açığı Pedro Rios, Granada'nın orta saha oyuncusu Abel Gomez ile stoperi Inigo Lopez ile anlaşmaya vardığı kaydedildi.

 

şiiişiMor-beyazlılar ayrıca Sporting Gijon'da oynayan ve takımdan ayrılmaya karar veren Uruguaylı orta saha Sebastian Eguren için de olumlu sonuç aldı. Hector Cuper'in isteği ile Orduspor bu oyuncuların üçüyle sözleşme imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor