Orduspor'nun tercihi yabancı!

Orduspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunda yer alan 'Orduspor'un yeni teknik direktörü şu veya bu isim oldu' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.Açıklamada, "Teknik direktör Metin Diyadin'in görevden ayrılmasının a

Orduspor'nun tercihi yabancı!

Orduspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, kamuoyunda yer alan 'Orduspor'un yeni teknik direktörü şu veya bu isim oldu' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Teknik direktör Metin Diyadin'in görevden ayrılmasının ardından bazı yayın organlarında isim zikredilerek çeşitli teknik adamların Orduspor Kulübü ile anlaşma sağladığı şeklinde gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Orduspor Kulübü olarak devre arasına kadar her hangi bir teknik direktör ile anlaşma yapılmayacağını, bu süre zarfında Orduspor'un hedeflerine uygun öncelikli olarak yabancı isimler üzerinde durulacağını önemle belirtiriz.

Kulübümüz tarafından resmi olarak açıklama yapılmadan, yayın organlarında yer alacak 'Orduspor teknik direktörü şu veya bu oldu' türünden haberlerin gerçeği yansıtmayacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor