Orduspor'dan Manchester'a mı?

Bu sezon Orduspor'un en iyi transferleri arasında gösterilen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Jean-Jacques Gosso, Afrika Kupası sonrasında Premier Lig devi Manchester City'nin transfer listesine girdi.Manchester City yönetimi Karadeniz temsilcisiyle res

Orduspor'dan Manchester'a mı?

Bu sezon Orduspor'un en iyi transferleri arasında gösterilen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Jean-Jacques Gosso, Afrika Kupası sonrasında Premier Lig devi Manchester City'nin transfer listesine girdi.

Manchester City yönetimi Karadeniz temsilcisiyle resmi temasa geçerek teklifini sundu.

Maddi konularda anlaşmaları halinde Gosso'nun transferine izin verebileceklerini belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "Sezon boyunca bize önemli katkıları oldu. Bu nedenle de onu kaptan yaptık.

Afrika Kupası nedeniyle bir süre bizden uzak kaldı ve bu sürede zorluklar yaşadık. Manchester City, Gosso'yu transfer etmek istiyor. Gosso da bu teklifi bize iletti. Maddi konularda anlaşırsak, transfere izin veririz" dedi.

Diğer yandan, Orduspor'da Numan Çürüksu'nun sözleşmesi uzatıldı. En verimli döneminde kritik bir sakatlık yaşadığını belirten başarılı oyuncu, "En verimli zamanımda sakatlık geçirdim. Uzun zamandan bu yana futbola hasret kaldım.

Orduspor beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Her şeyimle ilgilendi. Benimle tekrar beraber olmak isteyen Orduspor ile sözleşmemi iki yıl daha uzattım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor