Orduspor'dan iki transfer

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, Kayserispor'dan Ömer Alp Kulga ile Ankaragücü'yle sözleşmesini fesheden Ediz Bahtiyaroğlu'nu renklerine bağladı.Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak amacıyla gerçekle

Orduspor'dan iki transfer

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, Kayserispor'dan Ömer Alp Kulga ile Ankaragücü'yle sözleşmesini fesheden Ediz Bahtiyaroğlu'nu renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak amacıyla gerçekleştirilen görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Transfer görüşmelerinde anlaşma sağladıkları Kayserispor'dan Ömer Alp Kulga'nın Ordu'ya gelerek takımla çalışmalara başladığını ifade eden Türkmen, ''Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden Ediz Bahtiyaroğlu'da bugün Ordu'ya gelecek ve takıma katılacak. Her iki futbolcu ile 2'şer yıllık anlaşma sağladık'' dedi.

Türkmen, transfer çalışmaları kapsamında iki de yabancı futbolcuyu kadrolarına katmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor