Orduspor'dan Crespo açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Hernan Crespo ile ilgilenmiyoruz'' dedi.Türkmen, yaptığı açıklamada, kamuoyunda Orduspor'un Arjantinli futbolcu Hernan Crespo'yu transfer edeceğine yönelik haberlerin yer aldığını

Orduspor'dan Crespo açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Hernan Crespo ile ilgilenmiyoruz'' dedi.

Türkmen, yaptığı açıklamada, kamuoyunda Orduspor'un Arjantinli futbolcu Hernan Crespo'yu transfer edeceğine yönelik haberlerin yer aldığını anımsattı. Kendilerinin kulüp olarak böyle bir girişimde bulunmadıklarını ifade eden Türkmen, ''Bizim böyle bir girişimimiz olmadı. 

Açıkçası bu transfer haberini ben de gazetelerde gördüm. Fakat kulüp olarak biz Hernan Crespo ile ilgilenmiyoruz'' dedi.

Türkmen, devre arasında takıma takviye yapacaklarını de belirterek, ''Öncelikle anlaşmaya vardığımız teknik direktör Hector Cuper'in Ordu'ya gelerek takımın başına geçmesini bekliyoruz. Transferleri ondan sonra netleştireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor