Orduspor'da Trabzonlu'ya yer yok!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de kadrosunda 5 Trabzonlu futbolcu bulunan ve takımın başında da Trabzonlu teknik adam Metin Diyadin olan Orduspor’da sezon ortasında başlayan Trabzonlu kıyımı devam ediyor.İlk olarak teknik direktör Metin Diyadin’le başlayan Tr

Orduspor'da Trabzonlu'ya yer yok!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de kadrosunda 5 Trabzonlu futbolcu bulunan ve takımın başında da Trabzonlu teknik adam Metin Diyadin olan Orduspor’da sezon ortasında başlayan Trabzonlu kıyımı devam ediyor.

İlk olarak teknik direktör Metin Diyadin’le başlayan Trabzonlu kıyımı, daha sonra Trabzonspor’un efsane oyuncularından Fatih Tekke’yle devam etti.

Orduspor  Trabzonlu isimleri yollamaya sırasıyla  sol bek Abdurrahman Dereli  Kasımpaşa’ya , stoper Sedat Bayrak Elazığspor’a ve kaleci Onur Bilgin de Kayseri Erciyesspor’a gönderilmesiyle sürdürdü.

Trabzonlular’ı birbir takımdan gönderen Orduspor  kadrosunda bu sezon ise Trabzonlu olarak sadece Numan Çürüksu bulunuyordu. Ancak Numan'da sezonun ilk devresinin sona ermesiyle birlikte takımdan gönderildi. Sözleşmesi feshedilen Numan'ın PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile anlaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor