Orduspor'da son prova

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, lig öncesinde son hazırlık karşılaşmasını Samsunspor ile yapacakken, Orduspor Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, hazırlık maçlarının sonuçlarıyla ilgilenmediklerini Lig’e Adana Demirspor galibiyet ile başlamak istedikleri

Orduspor'da son prova

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, lig öncesinde son hazırlık karşılaşmasını Samsunspor ile yapacakken, Orduspor Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, hazırlık maçlarının sonuçlarıyla ilgilenmediklerini Lig’e Adana Demirspor galibiyet ile başlamak istediklerini söyledi.
Orduspor, lig hazırlıklarını teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde Orduspor Durugöl Tesislerinde sürdürürken, Orduspor Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, yarın akşam Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşılaşacakları Samsunspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

“YORUMLAR BİZLERİ ÜZDÜ”
Başkan Yardımcısı Türkmen, Orduspor’un kamp döneminde bir çok hazırlık maçı yaptıklarını fakat maç sonuçlarıyla ilgilenmediklerini, hazırlık maçları sonucun da sosyal medyada yer alan yorumların kendilerini üzdüğünü belirtirken, “Hazırlık maçları gösterge değildir” dedi.

“ORDUSPOR’UN HİZMETKARIYIZ”
Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, yaptığı açıklamada, “ Sosyal medyada yazan yorumları okuyorum. Ordulu olarak üzülüyorum. Biz Orduspor’da hizmetkarız. Ona üzülüyorum. Takım ağır antrenman yapıyor. Akşamda futbolcularla konuştuğumuzda çok yorgunuz diyorlar. Biz üç yıl önceki sezon hazırlık maçlarının tamamını almıştık. Lig’in ilk 8 haftada 4 puan almıştık. Hazırlık maçları gösterge değildir. Bizim alternatifin alternatifi olarak düşündüğümüz kadromuzda var. Biz hazırlık maçlarında sonuca bakmıyoruz. Cumartesi günü lig öncesinde oynayacağımız Samsunspor hazırlık maçında iyi oyun ortaya koyup ligin ilk maçı olan Adana demir Spor karşısında galibiyet ile lige başlamak istiyoruz. Ben oyuncu gurubumuza güveniyorum. Lig’de üçüncü haftayı Bay geçeceğiz, ligdeki ilk maçımız yarı final, ikinci maçımız final maçıdır. Her maçımız final maçı olmalıdır. Bizim oyuncularımız bunu kaldırabilecek güçtedir” ifadelerini kullandı.

“SADECE BEN ORDULU DEĞİLİM”
Orduspor sevenlerinin kombine alması gerektiğinin altını çizen Türkmen, “Orduspor’a herkes sahip çıkmalıdır. Eğer sahip çıkılmazsa yok olup gidecektir” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kombine fiyatlarımız Ordu gerçeklerine uygundur. Burada herkese görev düşüyor. Sadece ben Ordulu değilim. Orduspor’u seviyorsak, bir takımın devamlılığı ekonomiden geçiyor. Takımımıza sahip çıkarsak, takımımız var olur. Bırakırsanız yok olup gider. Orduspor’a layık bir takım yaptık. Kamp dönemimizde zor geçti. Oyuncular çalıştı biz eksik görülen yerleri tamamlamaya çalıştık. Şu emeklerimiz boşa gitmesin. Bu takım sadece bizim değil, bütün Orduluların takımı. Herkes sahip çıkmalıdır. Kendi haline bırakırsanız yok olup gidecektir. Ordusporlu herkes kombine almalıdır. Alsınlar demiyorum. Almalıdır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor