"Orduspor'da rehavet oldu"

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, takımda bir rehavet olduğunu iyi oynamalarına rağmen son haftalarda istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen ligin ilk 9 haftasında yenilmeyen Orduspor'un Galatasara

"Orduspor'da rehavet oldu"

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, takımda bir rehavet olduğunu iyi oynamalarına rağmen son haftalarda istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen ligin ilk 9 haftasında yenilmeyen Orduspor'un Galatasaray'ı yendikten sonra düşüşe geçtiğine dikkat çekerek, bu kayıpların futbolun içerisinde olduğunu kaydetti. Rehaveti yönetmenin çok zor olduğunu, teknik direktör Hector Cuper'in de başarılı bir şekilde çalıştığını ifade eden Türkmen, "İlk 9 haftada yenilmeyen bir Orduspor vardı ama deplasmanda da kazanamıyorduk. Galatasaray galibiyetinin ardından bizim takımda belli bir rehavet oldu. Bunu hocamızla da konuştuk, rehaveti yönetmek çok zordur.
 
Sezon başında mütavazi bir kadro kurduk. Son haftalarda bazı oyuncularımız sakatlıklar yaşadı. Bunun üstüne fizik kondisyon açısından düşüşlerde eklendi. Dışarıda Fenerbahçe'ye kaybettik, ardından içeride Trabzonspor mağlubiyeti yaşandı. Trabzonspor maçında mağlubiyeti hakettiğimizi düşünmüyorum. İyi oynayan bizdik ama Trabzonspor kazandı, bu maça bu şekilde bakıyorum" dedi.
 
"İYİ ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ"
 
Beşiktaş maçında defans blogunun ilk kez bir arada oynadığını, karşılaşma öncesi Nizamettin'in sakatlanmasıyla devam eden olumsuzlukların hepsinin bir araya gelmesiyle mağlubiyet aldıklarınıda anlatan Türkmen, "Gönül ister ki 34 haftanın tamamını kazanalım ama öyle olmuyor. Elbette inişler çıkışlar olacak. Şu anda liderle 8 puan, küme düşme hattında ki takımlarla aramızda 6 puan fark var. Geride kalan 3 maçımız daha var. Devre arasında elbette yapılacak şeyler var.
 
Şimdiden devre arası için planlamalarımızı yapıyoruz. Bu kayıplar futbolun içerisinde var. Mağlup olduğumuz Beşiktaş, ligde 3 maç üst üste mağlup olduktan sonra iyi bir çıkış yakaladı. Bizde bu sürecin ardından aynı şekilde bir çıkışı yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor