Orduspor'da imza günü

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un oyuncuları Anıl Taşdemir, Michel Landel ve Branimir Subasic, imza gününde taraftarlarla buluştu.Mor-beyazlı ekibin futbolcuları, Store Mağazası'nda gerçekleştirilen imza gününde, taraftarlara imza dağıttı ve onlarla ha

Orduspor'da imza günü

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un oyuncuları Anıl Taşdemir, Michel Landel ve Branimir Subasic, imza gününde taraftarlarla buluştu.

Mor-beyazlı ekibin futbolcuları, Store Mağazası'nda gerçekleştirilen imza gününde, taraftarlara imza dağıttı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Taraftarların takıma ilgisinin çok iyi olduğunu ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"Takımımız küme düşerken bile taraftarımız yanımızdaydı. Onların desteği her zaman yanımızda. Burada çok güzel bir taraftar topluluğu var. Bu taraftarlar çok şey yaşadı. Geçen sene de çok büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Bu durumun farkındayız. Bunu bu sene düzeltip hak ettikleri mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Sahada elimizden gelen mücadeleyi sergileyerek onlara seyir zevki sunmak istiyoruz. Çünkü bu taraftar bunları hak ediyor. İnşallah bu sezon bu güzellikleri onlara yaşatacağız."

- "Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız"

Taşdemir, takımına çok güvendiğini vurgulayarak, "Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Çok iyi bir takımımız var. En azından çok iyi mücadele eden takımımız var. Bunu da iki haftadır herkes görüyor. İnşallah bu durumu devam ettireceğiz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler