Orduspor'da Hasan Kabze dönemi

Montpellier ile yollarını ayıran Hasan Kabze, kendisini Ordusporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Hasan Kabze'nin, Mor beyazlı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.Bu arada İtalya'da Napoli Savcılığı'nın, Arjantinli teknik direktör Hector Cuper'i

Orduspor'da Hasan Kabze dönemi

Montpellier ile yollarını ayıran Hasan Kabze, kendisini Ordusporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Hasan Kabze'nin, Mor beyazlı kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Bu arada İtalya'da Napoli Savcılığı'nın, Arjantinli teknik direktör Hector Cuper'in 4 maçta şikeye karıştığı şeklindeki iddialarına Orduspor'dan "Sadece futbol konuşuyoruz" açıklaması geldi.

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürsoy, Napoli Savcılığı'nın iddianamesiyle ilgili olarak teknik direktör Hector Cuper'in Samsunspor maçından sonra açıklama yapabileceğini söyledi.

O zamana kadar sadece futbol konuşmak istediklerini söyleyen Gürsoy, "Önümüzde bizim için çok önemli olan bir Samsunspor maçı var. Şu anda bu maça kenetlenmiş durumdayız ve mutlak 3 puanın peşinde olacağız. Bu yüzden bu maç sona erene kadar sadece futbol konuşmak, futbolun dışındaki diğer konularda herhangi bir açıklama veya yorum yapmak istemiyoruz.

Ama Samsunspor maçından sonra hocamız Hector Cuper, konuyla ilgili açıklama yapmak isterse yapabilir. Ancak şu anda sadece futbol konuşmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler