Orduspor'da Bursaspor Hazırlıkları

Teknik direktör Hector Cuper, yardımcıları Fataguzzi Jose Carlo ve Angel Puebla gözetiminde yapılan antremana Afrika Kupası için ülkesinin milli takım kampında bulunan Gosso, sakatlığı devam eden Numan ve kaleci Saso Fornezzi dışında tüm futbolcular katıl

Orduspor'da Bursaspor Hazırlıkları

Teknik direktör Hector Cuper, yardımcıları Fataguzzi Jose Carlo ve Angel Puebla gözetiminde yapılan antremana Afrika Kupası için ülkesinin milli takım kampında bulunan Gosso, sakatlığı devam eden Numan ve kaleci Saso Fornezzi dışında tüm futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antremanda Ali Çamdalı, sadece düz koşu yaptı.

Hector Cuper, antremandan önce yaptığı açıklamada, alınan galibiyetlerin sürekli olmasını sağlamak için çaba harcadıklarının anlatırken şöyle konuştu:

"Maçları kazandığınız zaman takıma bir mutluluk gelir, bir güvenç gelir. Ancak dengeli olmamız, ayağımızı sağlam basmamız lazım. Tek yapmamız gereken şu anda bu. Mutluluğu çok aşırıya kaçırmadan Bursaspor maçına hazırlanmalıyız. Bursaspor, zor bir takım. Ofansif anlamda çok iyi bir takım. O yüzden biz de elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışacağız."

Sakatlıkları bulunan Numan, Fatih Tekke ve kaleci Saso Fornezzi ile ilgili bilgi de veren Cuper, "Hepsi şu anda iyileşme sürecinde. Fatih Tekke, bugünden itibaren aramızda" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor