Orduspor'da başkandan açıklama

  Nedim Türkmen, Orduspor'un kamp yaptığı Avusturya'nın Velden kasabasına geldi. Takımın antrenmanını takip eden Türkmen, 2. etap kamp çalışmalarının da yine Avusturya'da yapılacağını belirtti. Türkmen kamp çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, "Orduspor'

Orduspor'da başkandan açıklama

 

 

Nedim Türkmen, Orduspor'un kamp yaptığı Avusturya'nın Velden kasabasına geldi. Takımın antrenmanını takip eden Türkmen, 2. etap kamp çalışmalarının da yine Avusturya'da yapılacağını belirtti. Türkmen kamp çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, "Orduspor'un 2012-2013 yaz kampı 1. etabının ortalarındayız. 2. Etap kampımızda yine Avusturya'da olacak. Kampta arkadaşlar yoğun bir şekilde çalışıyor. Zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Kamp dönemindeki yüklemeler sezon boyunca takımımıza yardımcı olacak. O yüzden günde çift idmanı yağmur yada çamur durduramıyor. Hector hoca gerçekten ciddi bir şekilde takımı çalıştırıyor. 2. etapta daha ciddi takımlar ile hazırlık çalışmalarımız olacak"dedi.

 

20120716aw000488_01.jpg

 

"SOL BEK ALACAĞIZ"

Transfer çalışmalarının bittiğini ancak sol beke bir Türk oyuncu alınacağını hatırlatan Türkmen, "Transferlerimizin tamamını bitirdik. Bu sene Orduspor'umuzun takımında 8 yabancı oyuncu olacak. 16 Türk oyuncu olacak. Toplam 24 oyuncu olacak. Kesinlikle 25 oyuncu olmayacak. Sol beye yerli bir oyuncu alacağız. Henüz isim belli değil ama arayışlarımız sürüyor"diye konuştu.

Alt yapıya önem verdikleri için Orduspor'un alt yapısında yetişmiş, Yasin, Hüsamettin, Ali'nin kamp programına dahil edildiğini söyleyen Türkmen, İlk 5'in içinde yer alacak transferler gerçekleştiğini belirterek, "Geçen seneki kadromuzdan önemli oyuncularımız gitti ama onların yerini fazlası ile dolduracak oyuncuları takımımıza kattık. kamp dönemiden önce transferlerimizi gerçekleştirmiştik. Gelecek yıl ilk 5 de oynayacak bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. Hector Cuper'inde görüşleri böyle. Anadolu takımı olarak Barral ve Stancu gibi isimleri takıma katarak önemli bonservis ücretleri ödedik. Süper ligde başarıyı getirecek bir kadro kurmak gerekiyor başarıda parayı getiriyor. Bütün hesaplarımızı yaptık, inşaallah sezonda iyi yerlerde olacağız. Bu dönemde yaptığımız transferlerin karşılığını alacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler