Orduspor'a PSV'li gurbetçi

Orduspor, Bundesliga II’de mücadele eden FSV Frankfurt takımının gurbetçi oyuncusu Şamil Cinaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Almanya’da doğan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Orduspor Kulübü, bonservis bedeli olarak 225 bin Euro ödedi. Orduspor Kul

Orduspor'a PSV'li gurbetçi

Orduspor, Bundesliga II’de mücadele eden FSV Frankfurt takımının gurbetçi oyuncusu Şamil Cinaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 


Almanya’da doğan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Orduspor Kulübü, bonservis bedeli olarak 225 bin Euro ödedi. Orduspor Kulübü Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen, Şamil Cinaz ile anlaşma sağlayarak 3 yıllığına Orduspor renklerine bağladıklarını söyleyerek, "Orta sahada etkili bir oyuncu. Orduspor'a önemli katkıları olacaktır” dedi.


Şamil Cinaz ise "Orduspor'a gelmekten dolayı mutluyum. Orduspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğim. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ile görüşmemde Avrupa hedefleri beni etkiledi. Hedefi olan bir takımda oynamak benim için büyük gurur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler