Orduspor transfere doymuyor

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Yussuf'tan sonra Granada'da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Jaime Romero'yu sezon sonuna kadar kiraladı.Orduspor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, son transferleri resmi Twitter hesabından du

Orduspor transfere doymuyor

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Yussuf'tan sonra Granada'da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Jaime Romero'yu sezon sonuna kadar kiraladı.
Orduspor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, son transferleri resmi Twitter hesabından duyurdu. Başkan Türkmen Twitter’dan yaptığı açıklamada, bonservis bedeli 3 milyon Euro olan Jaime Romero'yu tıpkı Nijeryalı stoper Atanda Ayila Yussuf gibi satış opsiyonlu olarak sezon sonuna kadar kiraladıklarını söyledi.

YUSSUF, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Orduspor'un Dinamo Kiev'den aldığı Nijeryalı Atanda Ayila Yussuf Ordu'ya geldi. Yussuf, bugün sağlık kontrolünden geçerken, herhangi bir sağlık sorununun olmadığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler