Orduspor taraftarına teşekkür

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un yönetim kurulu üyesi Murat Gürsoy, ''Kayserispor maçında camiamıza 3 puan hediye etmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de geride kalan 10 haftada ortay

Orduspor taraftarına teşekkür

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un yönetim kurulu üyesi Murat Gürsoy, ''Kayserispor maçında camiamıza 3 puan hediye etmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de geride kalan 10 haftada ortaya çıkan sonucun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bugüne kadar oynanan maçların zor geçtiğini, ancak bundan sonraki maçların hem kendileri hem de rakipleri için daha da zor olacağını ifade eden Gürsoy, ''Özenle, dikkatle ve büyük fedakarlıkla kurulmuş bir kadromuz var. Biz bu kadroyu inanarak kurduk. 10 haftanın sonunda da 17 puan alarak takımımız bizleri mahcup etmedi. Hocamıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Orduspor'un, Kayserispor karşılaşmasından güzel bir sonuçla Ordu'ya döneceğine inandığını belirten Gürsoy, şöyle devam etti:

''Hafta sonu Kayserispor'la çok zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Bizleri burada mutlu eden kadromuzun geniş ve güçlü olmasıdır. İçeride ve dışarıda oynanan maçlara 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Kayserispor maçında gücümüzü en iyi şekilde kullanacağız ve camiamıza 3 puan hediye etmek için elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum ki Orduspor, Kayseri'de mevcut kadronun gücünü ve kalitesini ortaya koyarak en iyi şekilde Ordu'ya dönecektir.''

Gürsoy, Orduspor taraftarına da içeride ve dışarıda takımlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler