Orduspor sözcüsü konuştu

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Orduspor'u hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz" dedi. Kulübün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nun ardından basın sözcüsü olan Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, basın mensuplarıyla bir araya g

Orduspor sözcüsü konuştu

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Orduspor'u hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

Kulübün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nun ardından basın sözcüsü olan Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

 

Orduspor'u her zaman güzel yerde görmek istediklerini ifade eden Yıldırım, ''Başarıya susamış bir şehrin taraftarları, yöneticileri gibiyiz. Orduspor'u hep güzel yerde görmek, iddialı olmak istiyoruz.

 

Orduspor bunlara layık bir takım. Geçmişiyle, bugünüyle, yönetimiyle, Ordu halkıyla, taraftarıyla, basınıyla ve herkesle bütünleşme içinde olup, Orduspor'u hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz. Biz de bundan gururlu bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.



"Stancu'nun sakatlığı düzeldi"


Takımın son durumu hakkında bilgi veren Yıldırım, şunları kaydetti: "Hafta sonu sahamızda Kardemir Karabükspor ile Spor Toto Kupası maçımız var. Daha sonra Antalya'da bir kampımız olacak.

 

Devamında da Spor Toto Kupası maçları sırasıyla oynanacak. Yalçın Ayhan, kendi isteğiyle iki haftalık izinde. Stancu'nun sakatlığı düzeldi ve antrenmanlara katılmaya başladı. Stancu, şu anda düz koşu ile antrenmanlara katılıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de çok iyi sonuçlarla yolumuza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler