Orduspor şokta! Yasak geldi...

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Orduspor'a verdiği 2 dönem transfer yasağı kararını görüşen Tahkim Kurulu bu cezayı 1 döneme indirerek oybirliği ile onadı.Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şöyle de

Orduspor şokta! Yasak geldi...

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Orduspor'a verdiği 2 dönem transfer yasağı kararını görüşen Tahkim Kurulu bu cezayı 1 döneme indirerek oybirliği ile onadı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Ordu Spor Kulübü'nün, Futbolcu Kürşat Duymuş ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Hakem Heyeti'nin 18.07.2013 tarihli, 2011/645 E. sayılı kararına itirazına dair Kurulumuzun E.2013/206 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. Yapılan müzakere neticesinde, futbolcu Kürşat Duymuş vekilinin yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Hakem Heyeti'nce Ordu Spor Kulübü'ne PFSTT'nin 30/5. maddesi uyarınca verilen 2 transfer ve tescil dönemi boyunca yeni bir futbolcu transfer etmekten men cezasının; PFSTT'nin 30/1.ve devamı hükümler uyarınca 1 transfer ve tescil dönemi boyunca yeni bir futbolcu transfer etmekten men cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına oybirliği ile (2013/ 212 K.) ile karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor