Orduspor Sivas'ı elinden kaçırdı

Stat: 4 EylülHakemler: Mustafa İlker Coşkun, Nihat Mızrak, İsmail ŞencanSivasspor: Atilla, Uğur, Navratil, Rajnoch, Ziya, Kadir, Cerny, Erman, Grosicki (Dk. 45 Mehmet Nas), Pedriel, EneramoOrduspor: Fornezzi, Angelo, Yalçın, Sedat, Selçuk, Gosso, Ali, Mur

Orduspor Sivas'ı elinden kaçırdı

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Nihat Mızrak, İsmail Şencan

Sivasspor: Atilla, Uğur, Navratil, Rajnoch, Ziya, Kadir, Cerny, Erman, Grosicki (Dk. 45 Mehmet Nas), Pedriel, Eneramo

Orduspor: Fornezzi, Angelo, Yalçın, Sedat, Selçuk, Gosso, Ali, Murat, Jovita, Hakan, Stancu

Goller: Dk. 23 Eneramo (Sivasspor), Dk. 34 Jovita (Orduspor)

Sarı kart: Dk. 20 Erman (Sivasspor)

-Maçtan dakikalar-
10. dakikada savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlenen Stancu'nun ceza alanı çizgisi üzerinden sert vuruşunda top, auta çıktı.

13. dakikada Jovita'nın ceza alanı sol çaprazından sert vuruşunda kaleci Nihat, topu iki hamlede kontrol etti.

23. dakikada Sivasspor öne geçti. Ev sahibi takımın organize gelişen atağında Erman'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda savunmaya da çarpan top, Pedriel'in önünde kaldı. Bu futbolcu meşin yuvarlağı kale alanında ön direğe doğru hareketlenen Eneramo'ya gönderdi. Eneramo da rakibinin hamlesine rağmen topuğuyla şık bir vuruş yaparak, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

34. dakikada Orduspor skora dengeyi getirdi. Bu dakikada sağ kanatta topla buluşan Stancu'nun defansın arkasına gönderdiği meşin yuvarlakla buluşan Jovita, rakibinden şık bir hareketle sıyrıldıktan sonra kaleci Atilla ile karşı karşıya kaldı. Jovita'nın yerden sert vuruşunda top, ağlarla buluştu: 1-1.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor