Orduspor özel turnuvaya katılacak

 Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, TSYD İstanbul Şubesi tarasından düzenlenen bir organizasyon ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor ve Orduspor arasında bir turnuva düzenleneceğini söyledi.  Yıldırım turnuva ka

Orduspor özel turnuvaya katılacak

 

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, TSYD İstanbul Şubesi tarasından düzenlenen bir organizasyon ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor ve Orduspor arasında bir turnuva düzenleneceğini söyledi. 

 

Yıldırım turnuva kapsamında Orduspor'un yeni sezon öncesi ilk kez İstanbulda yaşayan taraftarların göreceğini ifade ederek, "Organizasyon ile sezon öncesi Takımımızı göreceğiz. İyi bir ekip kurduğumuza inanıyoruz. Organizasyon ile İstanbul'da yaşayan Orduluları bu etkinlik ile biraraya getirmek istiyoruz."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor