Orduspor maçlarını İstanbul'da oynayacak

TÜRKİYE Kadın Basketbol 1'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Orduspor Kadın Basketbol takımının maçlarını İstanbul'da oynayacağı bildirildi.Orduspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Antrenör Alper Durur ile alınan karar doğrultusund

Orduspor maçlarını İstanbul'da oynayacak

TÜRKİYE Kadın Basketbol 1'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Orduspor Kadın Basketbol takımının maçlarını İstanbul'da oynayacağı bildirildi.

Orduspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Antrenör Alper Durur ile alınan karar doğrultusunda geçen yıl Kadın Basketbol 1'inci Ligi'ne yükselen Orduspor Kadın Basketbol takımının maçlarını İstanbul'da oynanmasına karar verildiği vurgulandı. Ekonomik nedenlerden dolayı böyle bir karar alındığı ifade edilen açıklamada, "Bizim hedefimiz bu sezon ligde kalmayı başarabilmek. Bu günden itibaren transfer çalışmalarını hızlandırıyoruz. Kurmak istediğimiz takımın Ordu'da kalmasının maaliyeti bizim için çok fazla. Sponsor desteği olmadan bu ekonomiyi çevirmek imkansız. Bu kararla, oyuncuların ev kiralarından, deplasman ve ulaşıma kadar bir çok masraftan ciddi ölçüde tasarruf edilecek. İstediğimiz yabancı oyuncuların İstanbul'da yaşamaya ve oynamaya duyacağı iştahı da transfer avantajımız olarak değerlendirmek istiyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler