Orduspor, Karşıyaka'ya bileniyor

Orduspor, PTT 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.PTT 1. Lig’in 3. haftasını bay geçiren Orduspor, önümüzdeki hafta sonu da lige verilen milli ara nedeniyle, uzun süre ligde olmayacak. Basın sözcüsü A

Orduspor, Karşıyaka'ya bileniyor

Orduspor, PTT 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig’in 3. haftasını bay geçiren Orduspor, önümüzdeki hafta sonu da lige verilen milli ara nedeniyle, uzun süre ligde olmayacak. Basın sözcüsü Akın Çiçek, lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarını, temennilerinin bu uzun aranın futbolculara bir sıkıntı oluşturmaması olduğunu söyledi.

Lige verilen arada sakat futbolcuların tedavisinin yapıldığını, yeni transferler ile Karşıyaka maçının hazırlıklarının sürdüğünü kaydeden Çiçek, "Karşıyaka bizim kardeş kulübümüzdür. Kendi evimizde oynayacağımız bir maç olarak düşünüyoruz. Karşıyaka taraftarı Orduspor taraftarıyla hem de sportif anlamda bizi her platformda destekleyen bir kulüptür. Maçın dostluk havasında geçmesini temenni ediyorum. Her iki takım içinde zor maç olacak. Onlarda puan almak isteyeceklerdir. Biz de güçlü bir ekibiz. Hak edenin kazanacağı, dostluk içinde geçen bir müsabaka olmasını istiyorum. En son yapılan transferlerimiz, düzelen sakat futbolcularımız ile birlikte ben Orduspor’un bundan sonraki maçlarında çıkışını sürdüreceğini, iyi futboluyla herkesin beğenisini kazanacağına inanıyorum. Çok uzun bir maraton var. Orduspor iki haftaki görüntüsü ile herkese ümit verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler