Orduspor hazırlıklarını tamamladı!

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında 5 Aralık Pazartesi günü Antalya'da oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı süren Numan

Orduspor hazırlıklarını tamamladı!

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında 5 Aralık Pazartesi günü Antalya'da oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Metin Diyadin gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı süren Numan Çürüksu ve Selçuk Şahin katılmadı.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada Oyuncular, ısınma koşusunun sonrasında kondisyon çalıştı. Antrenman, pas ve şut çalışması ile sona erdi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gürsoy, Beşiktaş karşılaşmasını çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi.

Orduspor takımının Antalya'dan iyi bir sonuçla döneceğine inandığını ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce camiamız için anlamlı ve tarihi bir maç. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Dört büyük takımların maçlarını zor maçlar olarak değil, camiamız için tarihi fırsatlar olarak görüyoruz. İnanıyorum ki, futbolcularımız elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak, Antalya'dan iyi bir sonuçla döneceğiz. Bizi burada üzüntüye sokan, Beşiktaş ceza almış gibi gözükse de, ceza Orduspor'un aleyhine de olmuştur. Çünkü, Antalya'da maça çıkacağız. Tekrar iki gün sonra Sivasspor, bu maçtan iki gün sonra da Gençlerbirliği maçımız var. İnşallah güzel sonuçla Ordu'ya döneceğiz. Futbolcuların morali çok iyi. İnanıyoruz ki, hedeflediğimiz noktada her şey bundan sonra daha güzel olacak. Beşiktaş karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz." 

Öte yandan, Orduspor kafilesi karayolu ile Trabzon'a gitti. Kafile, yarın Trabzon'dan havayolu ile İstanbul'a, oradan da Antalya'ya hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor