Orduspor deplasmanda galibiyete hasret

Sivasspor ile Orduspor, yarın yapacakları maçla ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 3 maçta taraflar birer galibiyet elde etti, bir maç berabere sonuçlandı    İki ekip arasında geride kalan 3 maçta taraflar birer kez birbirine üstünlük sağlad

Orduspor deplasmanda galibiyete hasret

Sivasspor ile Orduspor, yarın yapacakları maçla ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. 

Geride kalan 3 maçta taraflar birer galibiyet elde etti, bir maç berabere sonuçlandı
    
İki ekip arasında geride kalan 3 maçta taraflar birer kez birbirine üstünlük sağladı, bir karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. 
     
Bu maçlarda Sivasspor 3, Orduspor 4 gol attı. Taraflar arasında bu sezonun ilk yarısında Ordu'da oynanan maçı, ev sahibi ekip 2-0 kazandı. 
   
Sivasspor, geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Orduspor ile ikinci yarıdaki maçta evinde 1-1 berabere kalmıştı. 
 
Sivasspor'un son 5 maçtaki karnesi     
     
Orduspor'u konuk edecek Sivasspor, ligde son 5 maçta sadece bir kez galibiyet sevinci yaşadı. Sivas ekibi, 22. haftada Kasımpaşa'ya deplasmanda, 23. haftada Beşiktaş'a sahasında ve 24. haftada Bursaspor'a dış sahada 1-0'lık skorlarla yenildi. 
     
Ligin 25. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, 26. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. 
 
Orduspor, deplasmanda galibiyete hasret     
     
Spor Toto Süper Lig'deki son deplasman galibiyetini 29 Ocak 2012'de, geçen sezonun 23. haftasında Eskişehirspor karşısında 1-0'lık skorla elde eden Orduspor ise ligde dış sahada oynadığı son 18 maçta galibiyet sevinci yaşayamadı. Ordu ekibi, bu maçlarda 9 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı. 
     
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor ile Orduspor arasındaki karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek. İki takım açısından da önem taşıyan maç, yarın saat 19.00'da başlayacak. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor