Orduspor BJK için isyan etti

Spor toto Süper Lig'de 5 Aralık Pazartesi akşamı Beşiktaş ile karşılaşacak olan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, maçın Antalya'da oynanacak olmasına tepki gösterdi. Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Futbol Federasyonunun Beşiktaş maçının Antalya'da o

Orduspor BJK için isyan etti

Spor toto Süper Lig'de 5 Aralık Pazartesi akşamı Beşiktaş ile karşılaşacak olan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, maçın Antalya'da oynanacak olmasına tepki gösterdi.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Futbol Federasyonunun Beşiktaş maçının Antalya'da oynanacak olmasına yönelik siyah-beyazlı kulüpten görüş almasına rağmen kendilerine bir şey sormadığını söyledi. Türkmen, "Federasyon maçın Antalya'da oynanacak olmasına ilişkin sahası kapatılan kulüple görüşüyor ama bize bir şey sorulmuyor. Burada cezalandırılan Orduspor oldu. İstanbul'dan ulaşım kolay. Benim takımım cumartesi günü Trabzon'a gidecek, geceyi otelde geçirip pazar sabahı havayolu ile Antalya'ya gidecek.

Pazartesi günü Beşiktaş ile karşılaşıp, yeniden Ordu'ya dönüp Sivasspor ile karşılaşacak. 4 günü yollarda geçecek. Burada federasyon ulaşım nedeni ile Orduspor'u cezalandırdı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ceza alması nedeni ile İstanbul'da yaşayan Ordululara ise ne yazık ki bu sezon karşılaşma seyrettirememiş olduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor