Ordu'nun yeni transferi imzaladı

Orduspor'un Manisaspor'dan transfer ettiği Nizamettin Çalışkan, Orduspor'a gelmesinde kulüp başkanı Nedim Türkmen ile teknik direktör Hector Cuper'in etkili olduğunu bildirdi.Çalışkan, mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, O

Ordu'nun yeni transferi imzaladı

Orduspor'un Manisaspor'dan transfer ettiği Nizamettin Çalışkan, Orduspor'a gelmesinde kulüp başkanı Nedim Türkmen ile teknik direktör Hector Cuper'in etkili olduğunu bildirdi.

Çalışkan, mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Orduspor'a gelmesinde kulüp başkanı Türkmen ile teknik direktör Cuper'in etkili olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 

"Manisaspor'dan ayrılma kararı aldığımda birçok kulüpten teklif geldi. Süper Lig'den beni isteyen çok takım vardı. Başkan Nedim Türkmen ile görüşmemde, geleceğe yönelik planlar beni etkiledi. '3 yıl sonra Avrupa, 5 yıl sonra ise Süper Lig şampiyonu olunacak, onun için kadro hazırlıyoruz, sen de ol' dedi. Orduspor'un başında Hector Cuper'in olması da hemen kabul etmemi sağladı."

Nizamettin, Orduspor taraftarlarının oldukça etkili olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezon Orduspor ile yaptığımız karşılaşmada Orduspor taraftarının üzerimizde kurduğu baskıya hayran kaldım. Şimdi ise bu taraftar bizim arkamızda olacağı için maçlar çok iyi geçecek. Gerçekten Orduspor'un çok iyi, etkili ve destekleyen bir taraftarı var. Aynı desteği bu yıl da vermelerini istiyorum. Bu yıl Orduspor iyi bir kadro kuruyor, çok iyi yerlere gelecek. Bize güvensinler, bizim yanımızda olsunlar. Onları mahcup etmeyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor