Ordu'nun Cuper'i yarın geliyor!

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısına iddialı bir şekilde hazırlanan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, taraftarlara güzel mesajlar verdi.Başkan Türkmen, İstanbul'da bulunan Hector Cuper'in yardımcılarından Angel Puebla'nın Ordu'ya gelip bugün itibariyl

Ordu'nun Cuper'i yarın geliyor!

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısına iddialı bir şekilde hazırlanan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, taraftarlara güzel mesajlar verdi.

Başkan Türkmen, İstanbul'da bulunan Hector Cuper'in yardımcılarından Angel Puebla'nın Ordu'ya gelip bugün itibariyle takımı çalıştırmaya başlayacağı, diğer yardımcılar Alex Nicolai ve Alejandro Camano'nun da yarın kentte olacağını söyledi.

Hector Cuper'in dün itibariyle İstanbul'da olmasının planlandığını ancak transfer çalışmaları nedeniyle 1 haftalık bir gecikmenin ardından Türkiye'ye geleceğini belirten Başkan Türkmen, "Hector Cuper ara transfer döneminde takıma takviye yapacağımız 2 yabancı oyuncuyla ilgileniyor.

4 Ocak'ta Fenerbahçe ile yapacağımız maça kadar hocamız takımın başında olacak. Şu anda 2 Arjantinli oyuncuyla ilgileniyor. Hangi kulüpten kimi getirecek şimdilik belli değil. Yabancı oyuncu tercihini kendisine bıraktık.

Orduspor'un hedeflediği noktaya ulaşması için 2 yabancı takviyesi yapacağız" dedi.

Başkan Türkmen, Trabzonspor'da forma giyen ve A2'de oynayan Eren Albayrak ile Kayserispor'dan Ömer Alp Kulga ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor