Ordu'dan Volkan'a 'tuvalet' cevabı'

Orduspor'un sahada müthiş bir performans gösterdiğini vurgulayan Başkan Nedim Türkmen, ilk yarı 1-0 üstün kapattıkları maçta ikinci yarıda yakalanan pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi.Türkmen, "1 puan kazandık ama 3 puan da alabilirdik. İyi bir b

Ordu'dan Volkan'a 'tuvalet' cevabı'

Orduspor'un sahada müthiş bir performans gösterdiğini vurgulayan Başkan Nedim Türkmen, ilk yarı 1-0 üstün kapattıkları maçta ikinci yarıda yakalanan pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi.

Türkmen, "1 puan kazandık ama 3 puan da alabilirdik. İyi bir başlangıçla 3 puanı kaçırdık. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz. Orduspor bu futbolla umut verdi. Yeni hocası, yeni transferler ve taraftarından alacağı destekle hak ettiği yere çıkacak. Geleceğe umutla bakıyoruz. Transfer içinde acele etmeyeceğiz.

Teknik direktörümüz Hector Cuper'in hazırlayacağı rapor doğrultusunda göndereceğimiz oyuncularda var. Hocamızın değerlendirmesini bekleyeceğiz, bundan sonra yol haritamızı çizeceğiz" dedi.

Başkan Nedim Türkmen, yeni transfer ettikleri Bruno Ferreira Mombra Rosa ve Eren Albayrak'ın lisans işlemlerinin başlatıldığını da belirtti.

Türkmen ayrıca, Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın Ordu 19 Eylül Stadyumu'ndaki çim sahanın bozukluğu ve soyunma odalarındaki tuvaletlerin yetersiz olduğu yönündeki eleştirilere Orduspor Kulübü tarafından detaylı açıklama yapılacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor