Ordu'dan M.City'e mi?

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, mor beyazlılardaki başkanlık dönemini değerlendirirken; Fildişili oyuncuları Gosso Gosso'yu Manchester City dahil bir çok takımın istediğini öne sürdü.Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Orduspor'da başkanlık yaptığı dön

Ordu'dan M.City'e mi?

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, mor beyazlılardaki başkanlık dönemini değerlendirirken; Fildişili oyuncuları Gosso Gosso'yu Manchester City dahil bir çok takımın istediğini öne sürdü.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Orduspor'da başkanlık yaptığı dönem içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ve gelecekte ki hedefleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, 3 yıllık görev süresince yaptıkları çalışmalardan, gelecekte ki hedeflerine, Gosso'nun transferinden, yeni dönem projelerine ve yapılacak transfere bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mayıs ayında yapılacak kongrede yeniden Orduspor Başkanlığına aday olacağını söyleyen Türkmen, 27 yıl aradan sonra Süper Lige taşıdıkları Orduspor'u yeni dönemde Avrupa'ya taşımak ve Süper Lig şampiyonu yapmak istediklerini belirtti.

Son günlerde İngiltere'nin ünlü kulüplerinden Manchester City'ye transferi konuşulan Jean Jacques Gosso'nun transferine de değinen Türkmen, açıklamasına şöyle devam etti:

Sadece Manchester City değil...
Yurtiçi ve yurtdışından bir çok kulüp Gosso'yu istiyor. Sadece Manchester City değil, Avrupa'da başka kulüplerde var. Gosso'nun tecrübesi ortada, geçen ay Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası finalinde sergilediği performans gözler önünde. 6 Milyon € civarında bir rakamdan bahsediliyor, Gosso'yu 8 Milyon €'dan aşağı satmayı şu an için düşünmüyoruz.

Transfer Çalışmalarına Başladık
Teknik direktörümüz Hector Cuper'in verdiği rapor doğrultusunda yeni sezon için transfer çalışmalarımıza başladık. Mevcut kadromuzun % 80'ini koruyrak, 1-2 ay içerisinde transferleri neticelendirmek istiyoruz. Hocamız bize transfer edilecek oyuncuların isimlerini verdi, çalışmalarımız bu yönde başladı ve Nisan ayının sonuna kadar transfer listesinde ki isimleri kadromuza katmayı hedefliyoruz. Ayrıca Mayıs ayında yapılacak kongrenin ardından teknik direktörümüz Hector Cuper'inde sözleşmesini de uzatmayı planlıyoruz.

Orduspor'da Olmaz Denilenleri Başardık
Geçtiğimiz günlerde 45. kuruluş yılını kutlayan Orduspor, bizim yönetimimizde 45 yıllık tarihinin en başarılı 3 sezonundan birini yaşadı. Biz Orduspor'da göreve talip olduğumuzda, borçlarından dolayı kimse Orduspor'a yaklaşmak istemiyordu. Biz bu borçlara ve zorluklara rağmen ateşten bir gömlek giyerek Orduspor'da göreve geldik. İki sezon içerisinde Orduspor'u yıllık geliri 4 milyon TL olan bir ligden 30 milyon TL olan bir lige, 26 yıllık bir hasretin ardından Süper Lige çıkarttık. İsmini ilk açıkladığımızda asla gelmez denilen dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuper'i Orduspor'un başına getirdik. Orduspor, bugün mevcut kadrosu ve başarısı ile Türkiye'de adından en fazla söz edilen kulüplerden biri durumunda yer alıyor. Kısacası 3 yıl içerisinde Orduspor'da olmaz denilenleri yaptık ve kulübü hedeflediğimiz seviyeye çıkartmayı başardık.

Hedef Süper Lig Şampiyonluğu...
2009 yılında göreve geldiğimizde 3 sezon içerisinde Orduspor'u Süper Lige taşıma sözü verdik ve bunu 2 yıl içerisinde gerçekleştirdik. Bu sezon başında ise taraftarlarımıza Orduspor'u 3 yıl içerisinde Avrupa'ya taşıyacağımızın sözünü verdik. İlk sezon bu hedefi gerçekleştiremezsek bile kimsenin şüphesi olmasın ki kalan iki yıl içerisinde Orduspor'u herkes Avrupa arenasında izleyecek.

Hedeflerimizin biride Süper Lig şampiyonluğudur. Sezon başında ayrıca Orduspor'u 5 yıl içerisinde Süper Lig Şampiyonu yapacağımızı söyledim. Bize ilk sezonunuzda ligden düşersiniz dediler ama bugün sonuç ortada ! Süper Lig hedefi için ilk olarak şirketleşmeyi tamamlamamız gerekiyor ve bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bunu gerçekleştirdikten sonra hedef Süper Lig Şampiyonluğu... Geçmişte Trabzonspor'un yaptıklarını bugün Orduspor'un başarması için önümüzde hiçbir engel yok. Kimşe şüphe duymasın, bu potansiyle bizde var.

Orduspor'un Gerçek Sahibi Taraftardır !
Her zaman söylüyorum, Orduspor Ordu'nun en önemli markası ve biz o markayı daha üst seviyelere çıkartmak istiyoruz. 3 sezonda başardıklarımız ortada, biz Orduspor'a ve Ordu'ya bir vizyon getirdik. Orduspor'da daha çok işimiz var ve yeni dönemde Orduspor'u daha üst seviyelere taşımak için kongrede elbette aday olacağım. 45 yıllık tarihinde Orduspor'da nice başkanlar, yöneticiler ve futbolcular geldi geçti. Bizlerde gelici geçiciyiz. Bu kulüpte değişmeyen tek şey büyük Orduspor tarafatarıdır ki, Orduspor'un gerçek sahibi de onlardır. Taraftar takımına sahip çıkarsa Orduspor'un başaramayacağı hiç birşey yok ! Bunun en güzel örneğinide ligin 2.yarısında gördük.

Amacım Orduspor'a ve Türk Futboluna Hizmet...
Yeni dönemde yönetim kadromuzda değişiklikler yaşayacağız. Önemli isimleri kadromuza katarak daha da güçlü bir kadro ile 3 yıl içerisinde yaşadıklarımızın daha güzellerini ilerleyen dönemlerde yaşamak ve hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu yeni bir dönemin içerisinde. Orduspor olarak biz TFF yönetim kurulunda kulübümüzü temsil eden isimler olmasını temenni ediyoruz. Ancak bu hemen bir anda olmuyor. Benim amacım Orduspor'a ve Türk Futboluna hizmet etmek. Açık bir şekilde söylüyorum, Türk futboluna katkı sağlamak için bende ileride Federasyon Başkanı olmak istiyorum. Ama benim şu an ki ilk hedefim Orduspor'u Avrupa'ya götürmek ve Süper Lig Şampiyonu yapmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor