Ordu'dan karlar altına saadet

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında, Orduspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. 19 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'la ev sahibi Orduspor oldu.Yoğun kar yağışı altında bembeyaz bir zeminde oynanan karşılaşmada Orduspor'un goller

Ordu'dan karlar altına saadet

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında, Orduspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. 19 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'la ev sahibi Orduspor oldu.

Yoğun kar yağışı altında bembeyaz bir zeminde oynanan karşılaşmada Orduspor'un gollerini 27. dakikada Bogdan Stancu ve 45+1'de çok şık bir kafa vuruşundan yeni transfer Hasan Kabze kaydetti.

Baştan sona üstün oynayan Hector Cuper'in öğrencileri bu sonuçla puanını 31'e yükselterek 10. sırada yer buldu kendisine. Ankaragücü ise bir haftayı daha puansız kapatarak son sıradan kurtulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor