'Ordu'da yaptım burda da yaparım'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, açıklamalar yaptı: "İlk iki için 4-5 takımın şansı eşit. Fakat ben buraya Süper Lig için geldim. Orduspor'la geçen sene bu sevinci yaşadık, aynısını yine yaparım"Elazığspor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan

'Ordu'da yaptım burda da yaparım'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin, açıklamalar yaptı: "İlk iki için 4-5 takımın şansı eşit. Fakat ben buraya Süper Lig için geldim. Orduspor'la geçen sene bu sevinci yaşadık, aynısını yine yaparım"Elazığspor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Kasımpaşa'da, teknik direktör Metin Diyadin, takımının son durumunu değerlendirdi.

Her ekibi yenebilecek güçte olduklarını belirten başarılı çalıştırıcı, "Öncelikli hedefimiz 5 maçta 5 galibiyet almak, fakat 1.Lig'de hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor. Sonuçta işler kötü gittiği için burada göreve çağrıldım. Hedefim kesinlikle Süper Lig. Fakat ilk iki için 4-5 takımın şansı eşit. Bunu unutmamak gerekiyor" dedi.

'KADROMUZ KALİTELİ AMA...'

Geçtiğimiz sezon Orduspor'u Süper Lig'e çıkartan başarılı hoca, "Aynı başarıyı Kasımpaşa'da da göstermek istiyorum. Oldukça kaliteli isimlerden kurulu bir kadroyuz. Elazığspor kesinlikle çok güçlü ve tehlikeli bir rakip. Kazanmak kolay olmayacak, ancak takım olarak buna inandık" ifadesini kullandı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler