Ordu'da transfer atağı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, "Transfer çalışmalarımız kapsamında 6 oyuncu ile anlaşarak sözleşme imzaladık" dedi. Türkmen yaptığı açıklamada, teknik direktör Erkan Sözeri'nin raporu doğ

Ordu'da transfer atağı!
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, "Transfer çalışmalarımız kapsamında 6 oyuncu ile anlaşarak sözleşme imzaladık" dedi.
 
Türkmen yaptığı açıklamada, teknik direktör Erkan Sözeri'nin raporu doğrultusunda bazı  yerli ve yabancı oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
 
Takıma uygun oyuncuları kadroya dahil etmek istediklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:
 
"Önümüzdeki sezon güçlü bir Orduspor yaratmak için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, Recep Onur Çelik, Muhammet Özdin, Eren Özen, Adem Sağlam, Salih Sefercik ve Kerem Gülbahar olmak üzere 6 oyuncu ile anlaşarak sözleşme imzaladık. Yerli ve yabancı olmak üzere iki, üç oyuncu ile daha görüşmelerimiz devam ediyor. Teknik direktörümüzle bu hafta yine bir araya geleceğiz ve bu isimleri masaya yatıracağız. Çok titiz çalışıyoruz. Çünkü transfer etmek istediğimiz oyuncular bütçemize uygun olmalı."
 
"Fornezzi büyük ihtimalle ayrılacak" 
 
Türkmen, kaleci Saso Fornezzi'nin takımdaki geleceğiyle ilgili olarak  menejeriyle görüştüklerini vurgulayarak, "Görüşmeden çıkan sonuç Fornezzi büyük ihtimalle takımda kalmayacak.  Onun için kaleci arayışlarına başladık. Teknik direktörümüz, Miguel Garcia'nın ise takımda kalması yönünde rapor verdi. Daha önce kendisi ile çalışmıştı, tandığı bir isim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor