Ordu'da gol düellosu! Gülen taraf...

 Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Ordupor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Orduspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmayı 3-2'lik skorla kazandı. Orduspor'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada David Barral, 16. dakikada Hasan Kabze ve 58. da

Ordu'da gol düellosu! Gülen taraf...

 

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Ordupor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Orduspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmayı 3-2'lik skorla kazandı.
 
Orduspor'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada David Barral, 16. dakikada Hasan Kabze ve 58. dakikada Bogdan Stancu kaydetti.
 
Kayserispor'un golleri ise 36. dakikada Ordusporlu Miguel Torres'in ters vuruşu ve 78. dakikada Diego Biseswar'ın ayağından geldi. Öte yandan Kayserispor'da kaleci Ertuğrul Taşkıran, 10. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
 
Maç boyunca rakibine göre daha iyi bir futbol sergileyen Orduspor bu galibiyetle birlikte puanını 8'e yükseltti. Kayserispor ise 1 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de Orduspor bir sonraki maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Kayserispor ise Eskişehirspor'u ağırlayacak.
 
ORDUSPOR, KAYSERİSPOR'U 10 DAKİKADA YIKTI
Kendi evinde oynadığı karşılaşmaya istekli başlayan Orduspor, 2. dakikada Barral'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından büyük bir şok yaşayan Kayserispor kalesinde ciddi tehlikeler yaşadı. Dakikalar 10'u gösterdiğinde ise ceza sahası dışında topu uzaklaştıramayan kaleci Ertuğrul, Stancu'yu düşürünce kırmızı kartla oyunda dışında kaldı. Kartın ardından yedek kaleci Gökhan, Ömer Bayram'ın yerine oyuna girdi.
 
HASAN KABZE'DEN HARİKA 'KAFA'
Rakibinin 10 kişi kalmasıyla baskıyı arttıran Orduspor, dakikalar 16'yı gösterdiğinde durumu 2-0 yaptı. Atilla'nın sol kanattan yaptığı ortada Hasan Kabze harika bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Golün ardından Orduspor'un yedek kulübesinde başta teknik direktör Hector Cuper olmak üzere büyük bir sevinç yaşandı.
 
KAYSERİSPOR UMUTLANDI! 
Kayserispor, Orduspor karşısında zor anlar yaşamasıan rağmen ilk yarıda farkı bire indiren golü buldu. 36. dakikada kullanılan korner sonrasında arka direkte Bobo'dan önce topa dokunan Ordusporlu Miguel ters vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu golle ilk yarı 2-1 sona erdi.
 
STANCU, ORDUSPOR'U RAHATLATTI
Karşılaşmanın ikinci yarısında Orduspor yine istekli başlayan taraf oldu. Rakip yarı sahada istediklerini rahat bir şekilde yapan Cuper'in öğrencileri 58. dakikada durumu 3-1'e getirdi. İlk golü atan Barral'ın vuruşunda top ağlarak gitmeden önce son bir dokunuş yapan Stancu takımını rahatlattı.
 
KAYSERİSPOR'DA 'BISESWAR' AMA...
Maçta geriye düşmesine rağmen oyunu bırakmayan Kayserispor 78. dakikada Diego Biseswar'ın ısrası neticesinde durumu 3-2 yaptı. Kayserispor farkı bire indirsede; Orduspor kalan bölümde hata yapmadı. 90 dakikanın son düdüğü çaldığında ise Orduspor 3 golle, 3 puana ulaşmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor