Ordu'da 4. Kültür ve Sanat Festivali

  Mesudiye Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Mesudiye Kültür ve Sanat Festivali Mesudiye düzünde gerçekleştirildi. Festivale TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Mesudiye Kaymakamı Rıza Gençoğlu, Mesudiye Belediye Başkanı

Ordu'da 4. Kültür ve Sanat Festivali

 

 

Mesudiye Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Mesudiye Kültür ve Sanat Festivali Mesudiye düzünde gerçekleştirildi. Festivale TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Mesudiye Kaymakamı Rıza Gençoğlu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül AK Parti Mesudiye İlçe Başkanı Birol Yılmaz, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gölköy Belediye Başkanı A.Kemal Mert, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül yaptığı konuşmada, festivalle ilgili bilgi verdi. TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ise, “Mesudiye, mesut insanların oturduğu kent demek. İsa kardeşimiz başkanımız çok pratik zekalı birisi. Biz siyasetçiler çok konuşuruz ama biz hem konuşan hem çalışan siyasetçilerdeniz. İcraatlarımızda da bu gözüküyor. Karayolları bölge müdürümüzü seçim dönemi aradık bugün görüyorum ki yollar parke yapılmış. Sizlere TOKİ konutlarının müjdesini vermek istiyorum. Başkanımızla TOKİ başkanımıza gittik ve projeyi son aşamaya getirdik. Nasipse seneye 5. festivalde TOKİ Konutlarının inşaatı belli bir aşamaya gelmiş olacak. 208 konutlu ve içinde camisi ve diğer donatıları olan TOKİ inşaatımız inşallah başlayacak” dedi.

Milletvekili Hamarat, “Buradan misafir Mesudiyelilere sesleniyorum. Ordu ilimizin büyükşehir olabilmesi için ikametlerinizi Mesudiye’ye alınki bizden istediğiniz yol, su, elektrik ve diğer hizmetleri sizlere daha güzel yapalım. Büyükşehirle alakalı bir yanılgı var. Büyükşehir merkez zannediliyor. Ordu’nun tüm ilçeleri, köyleri büyükşehirin hizmet alanı içinde. Büyükşehir belediyesi alt yapı, çocuk oyun sahalarını ve diğer hizmetleri merkeze nasıl yapıyorsa buraya da yapacak. Sizin gurbetteki potansiyelinizi ve büyükşehirle alakalı gayretlerinizi biliyoruz. İnşallah seneye 5. Mesudiye Festivali’nde buluşmak üzere iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

orduu.jpg

 

İlçe girişinde ve esnaf ziyaretinde Milletvekili Hamarat’a vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. Festival ise çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler