| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 07 Nisan 2012 14:48

Ordu yolculuğu başlıyor

Bordo-Mavililer, yarın deplasmanda oynayacağı Orduspor karşılaşması öncesinde Trabzon’daki son antrenmanını bugün Mehmet Ali Yılamaz  Tesisleri’nde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlığı devam eden Slovak oyuncu Vittek v

Bordo-Mavililer, yarın deplasmanda oynayacağı Orduspor karşılaşması öncesinde Trabzon’daki son antrenmanını bugün Mehmet Ali Yılamaz  Tesisleri’nde basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirdi.

 

Antrenmana sakatlığı devam eden Slovak oyuncu Vittek ve Olcan Adın katılmadı. Bu iki oyunca doktor kontrolünde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Hayrettin Şiranlı Sahası'nda yapılan antrenmanda ise futbolcular taktik çalışması yaparak Orduspor hazırlıklarını tamamladı.

Trabzonspor saat 15.30 sıralarında yarın oynanacak olan maç için Ordu'ya hareket edecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!