Ordu, La Liga'dan futbolcu bakıyor

 Spor Toto Kupasında 3'de 3 yaparak 9 puan toplayan Orduspor'da yönetim, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.  Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ergin Başyazgan ile Yardımcı Antrenör Jose Carlos Fan

Ordu, La Liga'dan futbolcu bakıyor

 

Spor Toto Kupasında 3'de 3 yaparak 9 puan toplayan Orduspor'da yönetim, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. 

 

Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ergin Başyazgan ile Yardımcı Antrenör Jose Carlos Fantaguzzi'nin, transfer edilmesi planlanan oyuncuları izlemek için geçtiğimiz hafta İspanya'ya gittiği öğrenildi. 

 

La Liga'da Levante, Rayo Vallecano ve Getafe'de takımlarında forma giyen 4 futbolcu izleyen Fantaguzzi ve Başyazgan'ın, Türkiye'ye gelerek Cuper'e bu oyuncuların transferleri için olumlu yönde rapor sundukları öğrenildi.

 

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper'in La Liga'dan transfer etmek istediği 4 futboldan 3'ünün İspanyol, 1'inin ise Arjantin'li olduğu, oyuncuların defans, forvet, sağ bek ve sol bek mevkiilerinde görev yaptıkları öğrenildi. 

 

Yurt dışı transfer çalışmalarının yanı sıra yurt içerisinde de görüşmelere başlayan Mor beyazlı ekibin, Süper Lig'de forma giyen yerli bir oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığı ve 2-3 gün içerisinde bu oyuncu ile masaya oturulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor