Ordu Cuper'le devam dedi!

Orduspor yönetimi, Cuper'in istifasının ardından Ünal Karaman ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Futbolcular da Cuper'le yola devam edilmesini isteyince Arjantinli hocayla devam kararı alındı.-Resmi açıklama da yapıldı-Kulüp Genel Sekreteri M

Ordu Cuper'le devam dedi!

Orduspor yönetimi, Cuper'in istifasının ardından Ünal Karaman ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Futbolcular da Cuper'le yola devam edilmesini isteyince Arjantinli hocayla devam kararı alındı.

-Resmi açıklama da yapıldı-

Kulüp Genel Sekreteri Murat Gürsoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Orduspor'un Teknik Direktör Hector Cuper ile devam edeceğini belirtti. Kararın yönetimle alındığını ifade eden Gürsoy, şunları söyledi:
''Hector Cuper ile ilgili yönetim olarak son kararımızı verdik. Yaptığımız toplantılar sonucunda bir neticeye vardık. Gün içerisinde başkanımız ve yönetimimiz sık sık görüş alışverişinde bulundu. Şu anda Hector Cuper'in kurduğu bir kadro var. Hocamız bu kadroyu çok iyi tanıyor. Futbolcularımız da hocayı çok iyi tanıyor. Bizim birlik beraberlik ve bütünlük içerisinde maç maç giderek ve ilk önce Fenerbahçe maçına konsantre olarak kenetlenmemiz lazım.''

Orduspor'un son 7 haftada sahasında 4, deplasmanda ise 3 maç oynayacağını hatırlatan Gürsoy, her maçı ayrı değerlendireceklerini bildirerek, ''Hocamızla yola devam ediyoruz. Bizim için önemli olan Orduspor'un menfaatleridir. Bu süreçte hocamız üzerine düşeni yapmıştır. Orduspor'un menfaatleri gereği başkan ve yönetim olarak bunu yapmamız gerekiyordu. Uzun süren görüşmelerin sonucunda ligin bitimine 7 hafta kala takımını çok iyi tanıyan hocamız Hector Cuper ile devam edilmesi yönünde karar aldık. Hocamız görevinin başındadır'' diye konuştu.

Gürsoy, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı haricinde hiçbir şey düşünmediklerini ve ilk etapta Orduspor'u Süper Lig'de tutmayı sonrasında ise başarıya ulaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler