Ordu çarşamba imzayı attırıyor

Orduspor Kulübü, anlaşma sağladığı ve henüz isimlerini açıklamadığı Hollandalı gurbetçi bir oyuncu ile yarın, Afrikalı bir forvet oyuncuyla da Çarşamba günü imza atmayı planlıyor. Mor-beyazlı kulübün başkan yardımcısı Tahsin Türkmen,yaptığı açıklamada, tr

Ordu çarşamba imzayı attırıyor
Orduspor Kulübü, anlaşma sağladığı ve henüz isimlerini açıklamadığı Hollandalı gurbetçi bir oyuncu ile yarın, Afrikalı bir forvet oyuncuyla da Çarşamba günü imza atmayı planlıyor.
 
Mor-beyazlı kulübün başkan yardımcısı Tahsin Türkmen,yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.
 
İki oyuncu ile anlaştıklarını ifade eden Türkmen, "Sağ bek mevkisi için anlaşma sağladığımız Hollanda'dan bir gurbetçi oyuncu yarın Ordu'da olacak. Kendisiyle yarın imza atacağız. Ayrıca Afrikalı bir forvet oyuncunun da Çarşamba günü imza atması planlanıyor. Aynı zamanda Eyüpspor'da forma giyen Selçuk Özkan ile anlaşma sağladık" dedi.
 
Daha önce Orduspor'da forma giyen Javito transferinin yarın netlik kazanacağını anlatan Türkmen, bu konuda kulüp başkanı Nedim Türkmen'in ilgilendiğini belirterek, "Bu oyuncunun transferi gerçekleşmediği takdirde B planımız devreye girecek. Zaten farklı oyuncularla da görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.
 
Yeni bir takım kurduklarını vurgulayan Türkmen, şöyle devam etti:
 
"Tabiki hedefsiz bir takım olmaz. Zaten o şekilde de bir takım kurulmaz. Hedefimizin ne olacağını kamptaki takımın durumu gösterecek. Yabancı oyuncular alındı, belli bir zaman uyum süreci var. Genel olarak takımın omurgasını oluşturduk. Nokta bir, iki  transferimiz daha olacak. Bu transferler de orta saha için düşünülüyor. Bundan sonra da  transferlerimiz tamamlanmış olacak. Transferler her zaman devam edebilir. Geniş bir kadro ile çalışacağız. Taraftarlarımız kulüp yönetimine güvensinler ve endişelenmesinler."
 
Türkmen, takımın ilk kamp için yarın Ordu'da toplanacağını dile getirerek, "Buradaki kampımız 15 Temmuz Pazartesi ya da 17 Temmuz Çarşamba gününe kadar devam edecek. Daha sonrasında da takımımız, 20 Temmuz Cumartesi günü Bolu'da kampa girecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor