Ordu Brezilya'dan transfer yaptı

Orduspor, Osasuna'nın stoperi Brezilya asıllı Portekiz vatandaşı Roversio Rodrigues de Barros ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.  Brezilya'nın Santa Cruz, Portekiz'in Gil Vicente FC, FC Paços de Ferreira takımlarının ardından İspanya'nın Real Betis ve Osasuna

Ordu Brezilya'dan transfer yaptı

Orduspor, Osasuna'nın stoperi Brezilya asıllı Portekiz vatandaşı Roversio Rodrigues de Barros ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. 

 

Brezilya'nın Santa Cruz, Portekiz'in Gil Vicente FC, FC Paços de Ferreira takımlarının ardından İspanya'nın Real Betis ve Osasuna'da forma giyen 27 yaşındaki oyuncu Avrupa'dan bir çok takımının transfer listesinde bulunmasına rağmen Orduspor Teknik Direktör Hector Cuper'in isteği ile Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen tarafından takıma dahil edildi.

 

Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, Roversio Rodrigues de Barros ile 2 yıllık imza attıklarını söyleyerek, “Avrupa'dan bir çok takımın transfer listesinde bulunmasına rağmen renklerimize katmayı başardık. Çok iyi bir kadro kurmak için çalışıyoruz. Acele etmeden araştırarak, Orduspor'un menfaatlerine göre transferlerimizi gerçekleştiriyoruz.

 

Transferlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. Takımımızın Avusturya kampı öncesinde transferleri büyük ölçüde tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Roversio Rodrigues de Barros ise Orduspor’u tercih etmesinde Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in Avrupa hedefi ve teknik direktör Hector Cuper’ın etkili olduğunu belirterek, “Hedefi olan bir takımda oynamak her zaman her futbolcu için önemlidir.

 

Avrupa'dan başka takımlardan da teklifler vardı ancak Orduspor'u tercih ettim. İlk kez Türkiye'de oynayacağım heyecanlıyım” diye konuştu.

 

ROVERSİO RODRİGUES DE BARROS’UN KARİYERİ

Profesyonel futbol hayatına 2004 yılında Arjantin’in Santa Cruz takımında başlayan Roversio Rodrigues de Barros, 2007 yılında Potekiz’in Gil Vicente’te transfer oldu.

 

Ardından ise 2008 yılında yine İspanya’nın FC Paços de Ferreira takımına transfer oldu.

 

20100 yılında İspanya’nın Osasuna takımına transferi gerçekleşen Roversio, Betis’te bir süre kiralık oynadı. Geçtiğimiz sezonu 2 gol ve bir asist gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler