Ordu Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Hasan Kabze, Abdülkadir Kayalı ve Numan Çürüksu katılmadı.Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular,

Ordu Beşiktaş'ı gözüne kestirdi

Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Hasan Kabze, Abdülkadir Kayalı ve Numan Çürüksu katılmadı.

Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, düz koşu sonrasında ayak tenisi çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise, kondisyon, pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Hector Cuper, Mersin İdman Yurdu karşısında kötü oynamadıklarını, ancak bazı alanlarda sıkıntı yaşayarak puan alamadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Mersin İdman Yurdu maçında ne kötü, ne de iyi bir oyun oynamadıklarını dile getiren Cuper, ''Çok ta kötü bir maç oynamadığımızı düşünüyorum. Tabi çok ta iyi oynadığımızı da söyleyemem. Sadece ufak, tefek sıkıntılarımız oldu. Daha önce yaşamadığımız, defansif anlamdaki sıkıntıları yaşadık. Bunlar çalışılıp, düzeltilebilecek sıkıntılardır'' diye konuştu.

Rakip takımların puan kazandığı haftada mağlup olduklarını ve bundan dolayı Orduspor'un avantajlı olan pozisyonunu kaybettiğini vurgulayan Cuper, şöyle devam etti:

''Önümüzde Beşiktaş maçı var. Ligin bitimine de beş hafta kaldı. Bundan dolayı biz takım olarak hem Beşiktaş maçını, hem de geri kalan maçları kazanmak için varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli ve kaliteli ekiplerinden biri. Ama bizim de taraftar desteğimiz var. Taraftarımız bu zamana kadar takımını iyi bir şekilde destekledi. Bu karşılaşmada da taraftarın üstüne düşen görevi yerine getireceğini düşünüyorum. Taraftarın takıma desteği ve yardımıyla alabileceğimiz en iyi sonucu almaya çalışacağız.''

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek antrenman ile Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor