'Ordu 1 almadı, 2 puan kaybetti'

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda 0-0 beraberlikle sonuçlanan Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, ''Orduspor 1 puan almadı, 2 puan kaybetti'' dedi.Türkmen, ersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. Mersin İdmanyurdu

'Ordu 1 almadı, 2 puan kaybetti'

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda 0-0 beraberlikle sonuçlanan Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, ''Orduspor 1 puan almadı, 2 puan kaybetti'' dedi.

Türkmen, ersin İdmanyurdu maçını değerlendirdi. 

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının saat 21.45'te olmasına rağmen müthiş bir nem ve sıcak havada oynandığına dikkati çeken Türkmen, şöyle devam etti: 

''Ancak karşılaşma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Dış koşulların takımları etkilediğini düşünüyorum. Orduspor 1 puan almadı, 2 puan kaybetti. Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik, inşallah bundan sonraki maçlarda değerlendireceğiz. Önemli olan takımın pozitif futbolu, gol pozisyonuna girmesidir. Bu ligde her puan her zaman değerlidir. Orduspor olarak iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. İnşallah her geçen hafta daha da üstüne koyacağız.'' 

-Transfer çalışmaları- 

Türkmen, takıma bir 3'üncü kaleci, sol bek ve sağ açık mevkinde oynayacak 3 Türk oyuncu transfer edeceklerini ifade ederek, ''Bu transferler için çalışmalarımız devam ediyor. Kalecimiz Ali Köksal'ı Ünyespor'a veriyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz ve ona göre de gideriyoruz. 

Ama bu konuda da acele etmiyoruz. Çünkü en iyisini almamız lazım. Transfer yapmak için transfer yapmamak gerekiyor. Görüştüğümüz çok iyi oyuncular var. Transfer konusunda hata yapmak istemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler