Onur'un menajeri konuştu

Haber61 Özel - Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın menajeri, henüz bir anlaşma olmadığını ancak taraflar arasında iplerin de kopmadığını söyledi.Onur Recep Kıvrak'ın menajeri Engin Kırpınar, haber61.net'e Onur konusundaki son gelişmeleri anlattı.

Onur'un menajeri konuştu

Haber61 Özel - Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın menajeri, henüz bir anlaşma olmadığını ancak taraflar arasında iplerin de kopmadığını söyledi.

Onur Recep Kıvrak'ın menajeri Engin Kırpınar, haber61.net'e Onur konusundaki son gelişmeleri anlattı.

Onur'un menajeri Kırpınar görüşmelerin olumlu yönde devam ettiğini belirterek, "Daha önce Başkan Sadri Şener ile yaptığımız görüşmede sözleşme uzatma konusunda büyük mesafe katetmiştik. Ama daha sonra yöneticiler bizden Onur'un yıllık ücreti için esneme talep ettiler. Şuanda bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor, ama şuan imza yok" dedi.

Trabzon'da Nevzat Şakar ile görüşüldüğünü belirten Kırpınar, "Yöneticilerimizin belirttiği gibi arada rakamsal olarak çok büyük bir fark yok. Kesin bir anlaşma da yok. Fakat şuan için Trabzonspor'un teklifini bekleme durumundayız" diye konuştu.

"Anlaşma olma ihtimali var mı" şeklindeki soruya ise Kırpınar, "Anlaşma olma ihtimali var tabiki ipler kopmuş değil. Hatta anlaşma olma ihtimali olmamasından daha yüksek" cevabını verdi.

Özel Haber - Batuhan Hazar ÇAVDAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor